top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Windscherm in de tuin

Wilt u graag een verplaatsbaar windscherm laten maken voor in uw tuin? Dan vraagt u hulp aan het juiste bedrijf. Bij PARACONSTRUCT® in Schilde hebben we de juiste kennis van een verplaatsbaar windscherm. Onze windschermen zijn verrolbaar, waardoor u ze op elke gewenste plaats in uw tuin zet. Door de sterke remmen op de wielen staat uw scherm stevig vast.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

Een handig verrolbaar windscherm in uw tuin

Verplaatsbare windschermen zijn heel nuttig. Gebruik ze voor allerlei gelegenheden! Houd met vrienden een gezellig onderonsje of een tuinfeest. Wilt u buiten eten met uw gezin zonder wind? Dan is een verrolbaar windscherm in uw tuin natuurlijk ook een ideale toepassing. Er zijn veel mogelijkheden met onze verplaatsbare tuinschermen. Het verplaatsbaar windscherm voor uw tuin bestaat uit onderdelen van zeer goede kwaliteit. Het scherm gaat lang mee en schaadt uw tuin niet. Kiest u eerder om het als terrasscherm te gebruiken? Ook dan schaadt het uw terras niet met de verplaatsbare tuinschermen. Ons verrolbaar glazen windscherm is dus de perfecte optie voor uw tuin.

Onze verplaatsbare tuinschermen passen in elke tuin

Denkt u dat uw tuin te klein is voor een verplaatsbaar windscherm? Of denkt u om een andere reden dat verplaatsbare tuinschermen geen goed idee zijn?  We bekijken de mogelijkheden voor een verrolbaar windscherm in uw tuin. Of kom langs bij ons op kantoor. U geeft dan de nodige informatie over uw tuin en wij schatten in wat het beste verplaatsbaar scherm voor uw tuin is. U vindt bij ons namelijk een mobiel windscherm dat we op maat maken. Daarbij is het een flexibel windscherm en plooit u het heel snel op.

Windscherm op terras donker
Vraag een offerte op maat aan

Bestel onze verplaatsbare tuinschermen

Geniet meer van uw tuin door er een verplaatsbaar windscherm voor te kopen. Door de wieltjes zijn de verplaatsbare tuinschermen nog gemakkelijker te verrollen en veroorzaken ze geen schade aan uw gras. Uw tuin wordt dus een nog leukere plaats om te relaxen met het verrolbaar windscherm. Wij helpen u met de afmetingen en stijl te bepalen, zodat u 100% tevreden bent na uw aankoop. Vraag eerst naar uw offerte! Contacteer ons door een e-mail te sturen naar info@paraconstruct.com of bel naar het nummer +32 (0) 472 74 43 58.

bottom of page