top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Flexibel windscherm

Bent u op zoek naar een flexibel windscherm van glas? Dan staan we bij PARACONSTRUCT® in Schilde voor u klaar. Onze windschermen zijn handig en stevig, perfect voor uw terras of tuin. Wilt u er een mooi design bij? Daar helpen we u ook bij. U vindt verschillende stijlen bij onze flexibele windschermen van glas.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

Een flexibel windscherm van glas is een mooie investering

Misschien wilt u graag een windscherm, maar heeft u het niet altijd nodig. Dan is een flexibel windscherm van glas een perfecte optie. Het windscherm is mobiel en zelfs inklapbaar. Zo verplaatst u het gemakkelijk en neemt het weinig plaats in. Het heeft veel toepassingen, zet het bijvoorbeeld als een terrasscherm. Als u uw windscherm op uw balkon wilt plaatsen, kan dat ook. Vraag naar verschillende afmetingen, kleuren, aantal schermen en verplaatsbaarheid. We houden rekening met al uw wensen als we uw gepersonaliseerd windscherm maken.

Bestel uw windscherm bij ons

Het flexibel windscherm van glas is heel handig, dus het is een perfecte investering. Het biedt u gemak en rust. Gebruik het glazen windscherm in elk seizoen en u voelt zich nog meer thuis in uw tuin. U gaat wensen dat u deze investering vroeger had gedaan, dus ga er snel voor. Geniet nog meer van uw tuin en vraag uw offerte aan voor uw flexibel windscherm van glas! Vraag ook extra informatie door een e-mail te sturen naar info@paraconstruct.com of bel op het nummer +32 (0) 472 74 43 58.

Vraag een offerte op maat aan
bottom of page