top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Mobiel windscherm

Bent u op zoek naar een mobiel windscherm? Dan helpt PARACONSTRUCT® in Schilde u graag verder met een glazen windscherm op wielen. Het kan op uw terras of in uw tuin staan. U vindt de juiste opties in ons bedrijf om extra te genieten van het mooi weer. De mobiele windschermen komen zelfs in uw gewenste kleuren en stijl!

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

Met een mobiel windscherm wordt uw terras leuker

Met het glazen windscherm op wielen haalt en bergt u zo uw scherm op. Maar er is meer, we gebruiken namelijk enkel de beste materialen. De mobiele windschermen hebben een gehard glazen paneel. Dit paneel wordt zo dun mogelijk gemaakt en door de verharding is het veel sterker dan gewoon glas. Dat maakt de windschermen perfect voor de horeca. Daarbij accommoderen we elke stijl. Wilt u een modern of liever een landelijk windscherm? Dat zijn dus allemaal mogelijkheden voor de mobiele windschermen naast de klassieke stijl.

Onze mobiele windschermen bieden stijl

Laat de exclusieve glazen windschermen op maat maken! Kies de kleur, de afmetingen en het aantal panelen. Zo heeft u een uniek glazen windscherm op wielen dat perfect bij uw tuin of uw zaak past. Plaats het als een terrasscherm of kies voor uw tuin. Het zijn allebei goede opties voor de mobiele windschermen. Vergeet zeker niet dat de kwaliteit van het materiaal een heel goede keuze is voor het glazen windscherm op wielen.

Windscherm op terras donker
Vraag een offerte op maat aan

Bestel een prachtig windscherm

We bieden veel opties aan voor een glazen windscherm op wielen, zo zit uw keuze er zeker tussen. Het glazen windscherm zorgt ervoor dat u op een aangename manier van het weer geniet. Vraag een offerte aan! Neem ook contact op met ons om raad te vragen over uw keuze. U vindt ons op afspraak in Schilde. We zijn bereikbaar via het e-mailadres info@paraconstruct.com of bel naar +32 (0) 472 74 43 58.

bottom of page