top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Terrasscherm

Wilt u graag een terrasscherm van glas? Dan bent u welkom bij PARACONSTRUCT® in Schilde. We bieden hoogwaardig glas aan voor verschillende toepassingen. Dat is nog lang niet alles, want u vindt een groot aanbod aan kleuren bij ons. Het gedroomde scherm tegen wind op uw terras vindt u bij ons.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

Een handig terrasscherm van glas

Met een scherm kunt u uw terras afschermen voor de wind. Als u even relaxt of een feest geeft, bezorgt de wind u geen last. Onze schermen zijn bovendien nuttig tegen nieuwsgierige blikken. Daarnaast is het nog handiger om een mobiel windscherm te gebruiken. Een mobiel windscherm bergt u in een heel korte tijd op. Vraag ons gerust om meer informatie over een inklapbaar windscherm.

De horeca kan terecht bij ons voor een terrasscherm van glas

Tijdens de zomer drinken klanten het liefst buiten een drankje. Op het terras is het dan aangenaam om een scherm tegen de wind te hebben. Daarvoor bieden wij een gepersonaliseerd windscherm aan. Kies het aantal panelen, de kleuren, de breedte en de hoogte. Een windscherm voor de horeca is een investering waar u nog lang nut uithaalt. Dat komt ook door de kwaliteit van het glas en het aluminium in het terrasscherm. We bieden enkel het beste aan voor het afschermen van uw terras tegen de wind.

Windscherm op terras donker
windscherm bij vuurkorf

Laat uw terras afschermen met onze topproducten

U kiest niet zomaar voor ons bedrijf. Kwaliteit en langdurigheid staan voorop bij onze exclusieve glazen windschermen. Als u door ons uw terras laat afschermen voor de wind, maakt u dus de juiste beslissing. Kies voor onze diensten, want we staan gedurende heel het proces voor u klaar. Uw glazen windscherm bezorgen we zo snel mogelijk, zodat u langer kunt genieten van het mooie weer in uw tuin.

Vraag naar een offerte

Met een terrasscherm van glas heeft u kwalitatief materiaal in handen. We helpen het juiste scherm te kiezen voor het afschermen van uw terras tegen wind. U heeft veel keuze, zoals een mobiel terrasscherm van glas. Iedereen kan hier gebruik van maken. Werkt u in de horeca of is het voor uw thuis? Elke persoon kan bij ons het scherm van zijn dromen te kopen. Vraag snel uw offerte aan! Neem contact met ons op via het telefoonnummer +32 (0) 472 74 43 58 of stuur een e-mail naar info@paraconstruct.com.

vraag een offerte op maat aan
bottom of page