top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Verplaatsbaar windscherm

Wilt u een makkelijk verplaatsbaar glazen windscherm kopen? Dan zit u goed bij ons. Bij PARACONSTRUCT® in Schilde maken we uw verrijdbaar windscherm helemaal op maat. U heeft de mogelijkheid om verschillende oppervlakte af te schermen. We bieden ook uiteenlopende maten aan.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

U kunt ons verplaatsbaar windscherm bestellen

Met een verrolbaar windscherm van glas staat uw scherm meteen op de gewenste plaats. Door de wieltjes van rubber schaadt u uw terras, balkon of tuin niet. Op deze verplaatsbare schermen staan ook sterke remmen. Zo moet u zich geen zorgen maken dat de mobiele windschermen wegschuiven. U kunt dit verrolbaar windscherm van glas ook plaatsen als een terrasscherm. Hier bieden we ook vaste opties voor aan. Waar u ook voor kiest, bij ons heeft u een uitgebreid assortiment voor uw verrijdbaar windscherm.

Een gepersonaliseerd windscherm

We bieden de mogelijkheid om een glazen en makkelijk verplaatsbaar gepersonaliseerd windscherm te bestellen. U kiest dan uit de beschikbare kleuren, het aantal glazen panelen, maar ook de afmetingen. Uw verrolbaar windscherm van glas maken we ook in verschillende stijlen. Kies uit het klassieke model of ga voor een landelijke stijl. Wilt u liever moderne verplaatsbare windschermen? Dat is allemaal mogelijk voor uw glazen windscherm. Geef ons uw wensen door voor een verrijdbaar windscherm. Dan vertellen wij u in detail meer over wat de mogelijkheden zijn.

Windscherm op terras donker
windscherm bij vuurkorf

Wij bieden de beste kwaliteit aan

Met onze verplaatsbare exclusieve glazen windschermen zit u ongetwijfeld voor een lange tijd goed. We gebruiken materiaal dat tot een verrolbaar stevig windscherm leidt en uw tuin wordt zo uw toevluchtsoord. Zet uw glazen verplaatsbaar windscherm elk moment makkelijk op een andere plek als het nodig is. Het past bij uw tuin of uw huis. Het verrijdbaar windscherm is heel veelzijdig in gebruik. Zet het als u een tuinfeest geeft, maar ook als u even met uw gezin wilt genieten van de zon. Gebruik een verplaatsbaar glazen windscherm ook in de winter! Zet het onder een pergola met een warmtebron en de verplaatsbare windschermen houden de warmte bij u. Zo geniet u nog steeds van de buitenlucht in de winter.

Bestel onze verplaatsbare windschermen

Wat uw wens voor een verrolbaar windscherm van glas ook is, wij maken het. Vraag naar onze diensten of laat een offerte maken! Voor uw glazen windscherm dat makkelijk verplaatsbaar is, contacteert u ons. We zijn bereikbaar via het nummer +32 (0) 472 74 43 58 of via het e-mailadres info@paraconstruct.com.

vraag een offerte op maat aan
bottom of page