top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Stevig windscherm

Wilt u graag een stevig windscherm laten installeren? Vraag dan zeker hulp aan de medewerkers van PARACONSTRUCT® uit Schilde. We helpen u graag met uw keuze voor stevige windschermen van glas. Misschien wenst u een mobiel scherm of denkt u aan een bepaalde kleur. Wat het ook is, uw wensen worden uitgevoerd.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

Wij maken uw stevig windscherm

De stevige windschermen van glas zijn van uitstekende kwaliteit. We gebruiken gehard glas en heel stabiele profielen. Wilt u graag een mobiel en inklapbaar windscherm? Ook dan is er enkel sprake van kwalitatief materiaal. De wielen hebben een rubberen buitenrand, daardoor beschadigen ze niets tijden een verplaatsing. Het mobiel windscherm maakt ook gebruik van een doeltreffend remsysteem, zo staat het altijd veilig. Zo ziet u maar, u kiest altijd goed met PARACONSTRUCT®. Onze stevige windschermen van glas staan perfect in uw tuin, maar ook op uw balkon. Plaats uw windscherm anders op uw terras! Er zijn heel veel mogelijkheden.

Maak bij ons een afspraak

Onze exclusieve glazen windschermen staan altijd mooi. Ze zijn handig en heel kwalitatief, dus ga ervoor! U gaat nog meer genieten van uw buitenruimte met onze stevige windschermen van glas. Gebruik ze ook in de winter. Plaats ze bijvoorbeeld onder een pergola en zet er een gezellige warmtebron bij. Met een glazen windscherm zit u nog liever in uw tuin. Vraag naar uw offerte en we maken dit snel aan! U kunt op afspraak ook langskomen door te bellen naar +32 (0) 472 74 43 58 of een e-mail sturen naar info@paraconstruct.com.

Vraag een offerte op maat aan
bottom of page