top of page

PARACONSTRUCT® EXCLUSIEF

Bent u op zoek naar exclusieve glazen windschermen? Dat vindt u bij PARACONSTRUCT® in Schilde. Het exclusief windscherm bieden we in verschillende stijlen aan, zo bent u zeker dat het bij uw tuin past. De kwalitatieve windschermen maken van uw ruimte een plaats waar u echt ontspant.

Onze exclusieve glazen windschermen passen in elke ruimte

Dit exclusief windscherm vindt u ook als een terrasscherm. Het geeft uw ruimte extra klasse en gezelligheid. U vindt bij ons ook opties in verschillende kleuren. Dan bent u zeker dat het in uw ruimte past. Denkt u ook aan een mobiel windscherm? Dan bent u welkom bij ons.

MODERN • DESIGN

Naast onze klassieke lijn bieden wij ook een moderne versie aan als exclusief windscherm. Deze windschermen worden gemaakt van profielen met een minimale dikte. Zo is uw raamoppervlak veel groter, maar vooral veel strakker. Deze look geeft een zeer exclusieve uitstraling met de glazen windschermen en is toepasselijk bij moderne, strakke woningen.

LANDELIJK • RUSTIEK

Naast onze klassieke lijn bieden wij ook een landelijke versie aan. Deze stevige windschermen worden eveneens gemaakt met zeer dunne profielen en hebben een onderverdeling op het glaswerk. Ze worden gemaakt uit aluminium, maar hebben een smeedijzer look. De exclusieve glazen windschermen worden meestal gespoten in een structuurlak.

Zeer zeeer zeeeer mooi

De windschermen worden gepersonaliseerd aan dezelfde verdeling die in uw eigen ramen bevindt van uw woning. Het exclusief windscherm geeft een mooie verlenging van uw woning die u mee in het buitenleven betrekt.

IMG_2809.JPG

Bestel uw exclusief windscherm

Met deze exclusieve glazen windschermen wordt uw tuin nog mooier en gezelliger. Bekijk onze verschillende opties in onze vestiging in Schilde. U ziet vast en zeker een versie waar u verliefd op wordt. Vraag naar een offerte voor uw droomschermen! Contacteer ons via het nummer +32 (0) 472 74 43 58 of stuur een e-mail naar info@paraconstruct.com.

bottom of page