top of page

GENIET VAN TUIN EN TERRAS DOORHEEN ALLE SEIZOENEN MET JOUW INKLAPBAAR WINDSCHERM

Geniet ook tijdens de frisse maar zonnige dagen van jouw terras, tuin of pergola met een inklapbaar en verplaatsbaar windscherm. Dankzij onze mobiele windschermen van Paraconstruct® zit jij voor altijd en overal uit de wind. Tijdens de warmere dagen geniet je van de warmte van de zon, en houdt jouw glazen windscherm je uit de wind. Ook op koudere dagen is een mobiel windscherm perfect. Combineer de windscreen met een buitenverwarming of een pergola/overkapping en je kan de warmte veel beter vasthouden. Een inklapbaar mobiel windscherm tilt jouw tuin dus ieder seizoen opnieuw naar een hoger niveau.

Paraconstruct.JPG
Paraconstruct.jpg

MET EEN INKLAPBAAR WINDSCHERM ZIT JIJ ALTIJD UIT DE WIND

Doordat de mobiele windschermen van Paraconstruct® verplaatsbaar en inklapbaar zijn, kan je de schermen gemakkelijk verplaatsen naargelang de windrichting. Op zoek naar een terrasscherm dat perfect in jouw woonstijl past? Bij ons vind je windschermen in een klassieke stijl, of eerder moderne stijl, maar we maken eveneens landelijke windschermen. Onze windscreens zijn dus niet alleen gemakkelijk te gebruiken en verplaatsen, ze passen zich ook zo aan aan jouw woonstijl en levensstijl.

MEERDERE PLAATSEN

Heb jij rondom je huis meerdere terrassen of zitgelegenheden? Dan zijn onze mobiele windschermen de ideale oplossing voor jouw tuin. Waar je ook beslist te genieten, het mobiel terrasscherm verplaatst gemakkelijk met jou mee.

INKLAPBAAR

De windschermen van Paraconstruct® zijn snel en eenvoudig open te plaatsen en zijn ook in een vingerknip terug op te bergen. Eens onze inklapbare windschermen geplooid zijn, nemen deze weinig plaats in dankzij een eenvoudig en gebruiksvriendelijk opvouwsysteem.

JOUW INKLAPBAAR WINDSCHERM IS MAKKELIJK VERPLAATSBAAR

Zeer belangrijk is het verplaatsen van onze mobiele windschermen. We gebruiken wielen van absolute topkwaliteit die worden vervaardigd door Tente. Tente is de meest gerenommeerde producent van wielen wereldwijd. De wielen zijn gemaakt van een rubberen buitenband en niet van plastic. Hierdoor veroorzaken ze geen beschadigingen bij gebruik en verplaatsing. Elk wiel van jouw windscreen heeft een draagkracht tot 200 kg en wordt gedragen door kogellagers. We voorzien de wielen ook van een zeer kwalitatief remsysteem.

Paraconstruct.JPG

ABSOLUTE TOPKWALITEIT

IMG_3513.jpg

WINDSCHERMEN VAN ABSOLUTE TOPKWALITEIT

PROFIELEN

Het inklapbaar windscherm van Paraconstruct® dankt zijn stabiele vorm onder meer aan het hoogwaardige aluminium dat gebruikt wordt. Het aluminium van Reynaers Aluminium kent een heel hoge kwaliteitsnorm en is absolute topkwaliteit van Belgische makelij.

GLAS

Het glas van de Paraconstruct® windschermen wordt gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Dit heeft als voordeel dat bij eventuele glasbreuk het glazen windscherm nooit in scherven springt. Zo loop je nooit het risico dat iemand zich zou verwonden. Daarbovenop wordt het glas ook nog eens gehard. Gehard glas wordt verhit zodat het tot zevenmaal sterker is dan gewoon glas. Jouw mobiel windscherm is dus niet alleen inklapbaar en verplaatsbaar, het is ook nog eens uiterst stevig.

WIJ CREËREN JOUW WINDSCHERM OP MAAT

Wij maken exclusieve glazen windschermen op maat van jouw levensstijl en je wensen. Zo zijn jouw terrasschermen handig, mooi én exact wat jij zoekt. Vraag vandaag nog jouw vrijblijvende offerte aan via onze website! Of neem contact op door een e-mail te sturen naar info@paraconstruct.com of bel naar +32 (0) 472 74 43 58.

bottom of page