top of page

GENIET VAN ALLE SEIZOENEN MET UW INKLAPBAAR WINSCHERM

Geniet ook tijdens frisse maar zonnige dagen van uw terras, tuin of pergola met een inklapbaar windscherm. Dankzij onze mobiele windschermen van PARACONSTRUCT® in Schilde zit u voor altijd en overal uit de wind. In de warmere periode geniet u van de warmte van de zon, maar wel uit die vervelende wind. In de koudere periode geniet u van het buiten zitten. Zit onder een buitenverwarming of onder een pergola/overkapping. De gezellige warmte blijft bij u door ons inklapbaar mobiel windscherm erbij te plaatsen.

Paraconstruct.JPG
Paraconstruct.jpg

MET EEN INKLAPBAAR WINDSCHERM BENT U ALTIJD UIT DE WIND

Doordat de mobiele windschermen van PARACONSTRUCT® verplaatsbaar en inklapbaar zijn, kunt u ze bij eender welke windrichting uit de wind zetten. U vindt bij ons een klassieke stijl, maar we maken ook een landelijk windscherm. Is uw huis eerder modern ingericht? Ook dan helpen we u met een modern windscherm dat perfect past bij uw tuin.

MEERDERE PLAATSEN

Heeft u luxe of gelegenheid om rondom uw woning te kunnen genieten van meerdere terrassen of terras en pergola/overkapping? Dan bieden onze mobiele windschermen de ideale oplossing om overal te gaan zitten waar u wenst te genieten.

INKLAPBAAR

De windschermen van PARACONSTRUCT® zijn snel en eenvoudig open te plaatsen en snel en gemakkelijk op te bergen. (Zie filmpjes) Eens onze windschermen geplooid zijn, nemen deze weinig plaats in dankzij een eenvoudig opvouwsysteem.

UW INKLAPBAAR WINDSCHERM IS MAKKELIJK VERPLAATSBAAR

Zeer belangrijk is het verplaatsen van onze mobiele windschermen. We gebruiken wielen van absolute TOPKWALITEIT die worden vervaardigd door TENTE. Dat is de meest gerenommeerde producent van wielen wereldwijd. De wielen zijn gemaakt van een rubberen buitenband en niet van plastic. Hierdoor veroorzaken ze geen beschadigingen bij gebruik en verplaatsing. Elk wiel heeft een draagkracht tot 200 kg en wordt gedragen door kogellagers. Ze voorzien de wielen ook van een zeer kwalitatief remsysteem.

Paraconstruct.JPG

ABSOLUTE TOPKWALITEIT

IMG_3513.jpg

ABSOLUTE TOPKWALITEIT

PROFIELEN

Het inklapbaar windscherm van PARACONSTRUCT® dankt zijn stabiele vorm onder meer aan de hoge kwaliteitsnorm van REYNAERS ALUMINIUM. Dit is absolute topkwaliteit van Belgische makelij.

GLAS

Het glas van de PARACONSTRUCT® windschermen wordt gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Dit heeft als voordeel dat bij eventuele glasbreuk uw glazen windscherm nooit aan scherven springt. Zo verwondt niemand zich. Bovenop wordt het glas gehard. Gehard glas wordt verhit en is tot zevenmaal sterker dan gewoon glas.

Laat uw windscherm door ons maken

We maken voor u exclusieve glazen windschermen op maat. Zo zijn uw schermen handig én mooi. Wilt u een offerte krijgen voor u een bestelling plaatst? Dan staan we voor u klaar in onze vestiging in Schilde. Vraag vandaag uw offerte nog aan! Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@paraconstruct.com of bel naar +32 (0) 472 74 43 58.

bottom of page