top of page

CREËER PRIVACY VOOR JOUW HORECAZAAK DANKZIJ EEN WINDSCHERM

Heb jij een horecazaak en wil jij jouw terras een upgrade geven? Bij Paraconstruct bieden wij zowel doorkijkbare als getinte windschermen. Op die manier draagt het verplaatsbare windscherm moeiteloos bij aan een perfecte beleving op jouw terras. Wil jij extra privacy creëren? Kies dan voor een terrasscherm met gekarteld glas. Wil jij jouw terras louter windvrij maken? Dan is een windscherm met helder glas de perfecte fit voor jou! Bovendien kan jij het scherm volledig laten opmaken in de kleuren van jouw huisstijl of jouw interieur.

Er zijn veel mogelijkheden voor het windscherm voor de horeca

U ontdekt bij ons veel keuze voor de horeca in windschermen voor uw terras. Naast het gekarteld glas is er bijvoorbeeld ook melkglas of matglas voor uw terrasscherm. Zo geniet u van enige privacy als u bijvoorbeeld in een jacuzzi zit of vermijdt u inkijk van buren of de straat. Een glazen windscherm met melkglas wordt vaak toegepast in kantoorruimtes waar ze afscheidingen creëren voor vergaderruimtes of aparte kantoren.

Paraconstruct.jpg
3f92f967-c93b-4f2f-b8fa-a1d44e7d1edd.JPG

Horeca

Uiteraard worden de mobiele windschermen van PARACONSTRUCT® zeer toepasselijk gebruikt bij horecazaken. In 2020 werd door Covid-19 nog maar eens duidelijk hoe belangrijk een terras voor een café, broodjeszaak, brasserie, restaurant, hotel is. Door onze windschermen maakt u van de totale oppervlakte van uw zaak optimaal gebruik. En dit kan in alle seizoenen van het jaar. Ook kiest u voor de best passende stijl. Wilt u graag een landelijk windscherm? Of bent u eerder op zoek naar een modern windscherm voor uw terras? Vertrouw op onze kennis van het vak.

Ontdek het groot voordeel

U moet voor onze windschermen voor uw terras geen vergunning aanvragen. Omdat ze inklapbaar en verplaatsbaar zijn, mag u ze altijd plaatsen. Vergeet ook niet uw rokerszone hiervoor te gebruiken. Door een mobiel windscherm kunnen uw klanten ook buiten genieten van hun sigaretje. Vraag een offerte aan voor uw windschermen! We zijn bereikbaar via +32 (0) 472 74 43 58 of door een e-mail te sturen naar info@paraconstruct.com.

bottom of page