top of page

Privacy met uw windscherm voor de horeca

Met een windscherm voor de horeca geniet u van uw mooi zicht op het terras. PARACONSTRUCT® uit Schilde maakt windschermen van helder glas, maar we bieden ook gekarteld glas aan. Dit laat het licht door, maar is niet doorkijkbaar. Zo ziet u dat we voor de horeca veel opties aanbieden.

Er zijn veel mogelijkheden voor het windscherm voor de horeca

U ontdekt bij ons veel keuze voor de horeca in windschermen voor uw terras. Naast het gekarteld glas is er bijvoorbeeld ook melkglas of matglas voor uw terrasscherm. Zo geniet u van enige privacy als u bijvoorbeeld in een jacuzzi zit of vermijdt u inkijk van buren of de straat. Een glazen windscherm met melkglas wordt vaak toegepast in kantoorruimtes waar ze afscheidingen creëren voor vergaderruimtes of aparte kantoren.

Paraconstruct.jpg
3f92f967-c93b-4f2f-b8fa-a1d44e7d1edd.JPG

Horeca

Uiteraard worden de mobiele windschermen van PARACONSTRUCT® zeer toepasselijk gebruikt bij horecazaken. In 2020 werd door Covid-19 nog maar eens duidelijk hoe belangrijk een terras voor een café, broodjeszaak, brasserie, restaurant, hotel is. Door onze windschermen maakt u van de totale oppervlakte van uw zaak optimaal gebruik. En dit kan in alle seizoenen van het jaar. Ook kiest u voor de best passende stijl. Wilt u graag een landelijk windscherm? Of bent u eerder op zoek naar een modern windscherm voor uw terras? Vertrouw op onze kennis van het vak.

Ontdek het groot voordeel

U moet voor onze windschermen voor uw terras geen vergunning aanvragen. Omdat ze inklapbaar en verplaatsbaar zijn, mag u ze altijd plaatsen. Vergeet ook niet uw rokerszone hiervoor te gebruiken. Door een mobiel windscherm kunnen uw klanten ook buiten genieten van hun sigaretje. Vraag een offerte aan voor uw windschermen! We zijn bereikbaar via +32 (0) 472 74 43 58 of door een e-mail te sturen naar info@paraconstruct.com.

bottom of page