top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Windschermen voor uw terras

Zoekt u naar kwalitatieve windschermen voor op uw terras? Bij PARACONSTRUCT® in Schilde helpen we u graag verder. Het kwalitatief mobiel windscherm is verrolbaar en brengt geen schade aan op uw terras door de rubberen banden. Daarbij heeft u keuze uit verschillende opties, zoals kleur en aantal panelen voor uw verplaatsbaar windscherm op het terras.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

Met de windschermen is uw terras heel gezellig

Doordat de windschermen verrolbaar zijn, verplaatst u bij windverandering uw scherm op het terras gemakkelijk. Zo maakt u optimaal gebruik van uw schermen. We bieden ook een mobiel gepersonaliseerd windscherm aan voor op uw terras. Zo bent u zeker dat het verrolbaar windscherm bij uw huis en terras past. Kijk bijvoorbeeld voor een passende kleur en de afmetingen voor uw verplaatsbaar windscherm op uw terras, maar kies ook het aantal panelen. Het mobiel windscherm is beschikbaar in een landelijke en moderne stijl en past zo bij uw terras. Als u liever het klassieke ontwerp heeft, is dat ook een mogelijkheid voor uw verrolbaar windscherm op het terras. Uw verplaatsbaar glazen windscherm staat zeker en vast prachtig op uw terras.

De perfecte mobiele windschermen voor uw horecaterras

Als u een horecazaak heeft met een terras, is het handig dat uw windschermen verplaatsbaar zijn. U gebruikt het in de winter misschien niet. Dan wilt u het verrolbaar windscherm opbergen, zodat het niet in de weg staat. Het terrasscherm is inklapbaar en dat is nog een extra voordeel bij het verplaatsen. Elk onderdeel van de mobiele windschermen voor uw terras zijn van heel goede kwaliteit. Zo bent u zeker dat u een investering doet van lange duur. Uw windscherm voor de horeca is verrolbaar, perfect voor een terras én kan in uw keuze van kleur.

Windscherm op terras donker
Vraag een offerte op maat aan

Vraag naar al onze opties

Ons bedrijf staat voor u klaar en geeft u al de nodige informatie over de windschermen voor uw terras die verplaatsbaar zijn. We bieden alleen het beste aan voor uw mobiel windscherm op het terras. Dat ziet u in de kwaliteit van onze mobiele exclusieve glazen windschermen. Heeft u voor uw terras bij uw thuis of uw horecabedrijf een verplaatsbaar windscherm nodig? Vraag naar onze hulp! Vertel uw wensen en we sturen een offerte door. Neem contact met ons op via het nummer +32 (0) 472 74 43 58 of stuur een e-mail naar info@paraconstruct.com.

bottom of page