top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Modern windscherm

Bent u op zoek naar een modern windscherm van glas? Dan kiest u voor het juiste bedrijf. Bij PARACONSTRUCT® in Schilde hebben we allerlei opties die zeker en vast aan uw eisen voldoen. Bij ons komt design, stevigheid en kwalitatief materiaal samen. Zo bieden we u een topproduct aan.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

Ons bedrijf heeft een modern windscherm van glas voor u

Met een modern windscherm van glas wordt uw terras of tuin nog mooier. Het glazen windscherm maken we van gehard glas en kwalitatief aluminium. Het is dus een mooi, handig én een stevig windscherm. Wenst u een windscherm op een balkon? Of eerder op uw terras? We kunnen uw scherm op verschillende plaatsen zetten. Deze schermen zetten we vast, maar we bieden ook de mogelijkheid voor een mobiel windscherm. Bij het mobiel scherm zetten we er wieltjes onder. We gebruiken de wieltjes van het beste merk met een rubberen buitenband. Zo vergaat het plastic niet en blijft het van topkwaliteit.

Maak een afspraak voor uw bestelling

Vertel ons uw wensen voor uw terrasscherm of tuinscherm. Bekijk zeker onze mogelijke kleuren en uitvoeringen voor uw modern windscherm van glas. We maken zo snel mogelijk uw gewenst scherm, zodat u zonder wind geniet in uw tuin of op uw terras. Voordat u langskom, kunt u een offerte krijgen. Maak daarna een afspraak bij ons in Schilde en we bestellen uw windscherm! Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 472 74 43 58 of stuur een e-mail naar info@paraconstruct.com.

Vraag een offerte op maat aan
bottom of page