top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Windscherm voor uw balkon

Heeft u een windscherm voor uw balkon nodig? Dan kan PARACONSTRUCT® in Schilde u helpen. We hebben verschillende opties voor u. Of u nu een particulier bent of een zaakvoerder, we staan voor u klaar. De schermen passen we aan de beschikbare ruimte aan en u kiest uit verschillende kleuren.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

We maken een kwalitatief windscherm voor uw balkon

Als u een balkon heeft, wilt u daar optimaal van genieten. Soms verhindert de wind u daarin. Daarom kunt u bij ons terecht voor een glazen windscherm op uw balkon. Wenst u een gepersonaliseerd windscherm?  Dat kan zeker, kies tussen de beschikbare kleuren, afmetingen en het aantal panelen. Zo heeft u het gepaste scherm. Misschien wilt u uw scherm kunnen verplaatsen? Ook dat is mogelijk. Dan maken we een mobiel windscherm dat op wieltjes staat. Er staan heel goede remmen op en die hebben een rubberen band. Daardoor veroorzaken ze geen schade bij het verplaatsen.

Vraag een offerte aan voor uw windscherm

Wilt een windscherm voor uw tuin en uw balkon? Dat is geen probleem. Laat het weten in uw aanvraag voor een offerte. Uw balkon zal een heel gezellige plek worden door uw exclusieve glazen windschermen, dus contacteer ons! Bel naar +32 (0) 472 74 43 58 of stuur een e-mail naar info@paraconstruct.com.

Vraag een offerte op maat aan
bottom of page