top of page

✔ Windscherm op maat

✔ Eenvoudige opberging

✔ Verschillende stijlen

Landelijk windscherm

Bent u op zoek naar een landelijk windscherm? Dan weten we hoe we u kunnen helpen. Bij PARACONSTRUCT® in Schilde vindt u een windscherm dat u aanpast aan uw noden. Toch past het scherm bij de stijl van uw huis, omdat we het maken met landelijke elementen. Heeft u voor uw horecazaak een windscherm nodig? Dan staan we klaar voor u.

Heeft u interesse? 

Windscherm voor terras
Windscherm op terras

Met een landelijk windscherm wordt uw tuin nog gezelliger

Als u denkt dat we uw glazen windscherm maken zonder designelementen, bent u mis. Op uw vraag maken we het met landelijke elementen. Het windscherm kan in uw tuin, op uw balkon en uw terras. We plaatsen het op elke locatie. Wilt u liever een verplaatsbaar windscherm? Dan helpen we u daar ook mee. Laat uw scherm op maat maken en kies de afmetingen, kleuren en aantal panelen. We bezorgen uw ideale exclusieve glazen windschermen en stoppen niet zonder dat u volledig tevreden bent.

Vervolledig uw landelijke tuin

Kies voor onze verschillende opties bij uw landelijk windscherm. Wilt u een vast of een mobiel windscherm? Of twijfelt u aan een bepaalde kleur? Vraag dan zeker onze hulp. We maken samen de beste beslissing voor uw ruimte met een windscherm. Vraag naar een offerte! We zijn beschikbaar op het nummer +32 (0) 472 74 43 58 of e-mail naar info@paraconstruct.com.

Vraag een offerte op maat aan
bottom of page