top of page

Wil jij graag een glazen windscherm? Dan ben je welkom bij ons bedrijf. Paraconstruct® in Schilde is gespecialiseerd in windschermen van glas. We hebben veel ervaring om jou de juiste raad te geven, zodat je de juiste windbescherming kiest op maat van jouw levensstijl. Met onze screens koop je een product waar je nog lang van geniet. Wij zijn gespecialiseerd in mobiele windschermen van glas.

BEKIJK ONZE VIDEOS

Hoe kwamen we tot glazen windschermen?

In 2009 ontstond ons familiebedrijf, sindsdien richten we ons vooral op de plaatsing van exclusieve glazen windschermen, vervaardigd uit glas in vaste constructies. In 2014 kwamen we op het idee om ze ook in een mobiele uitvoering te produceren. Hierdoor is de productie alleen maar toegenomen. We hebben zelfs een eigen productieafdeling voor mobiele glazen windschermen, waar we ons volledig concentreren/specialiseren in allerlei vormen en afmetingen van screens. Dit in klassiek, modern en strak design, op maat van jouw lifestyle. We voeren ook landelijke en rustieke realisaties uit. Paraconstruct® uit Schilde is dan ook het meest gespecialiseerde en grootste bedrijf over de hele Benelux in inklapbare, stevige en verplaatsbare windschermen van glas.

WIE ZIJN WIJ
IMG_3491.JPG

ALLE SEIZOENEN

Geniet ook tijdens de frisse, maar zonnige, dagen van jouw terras, tuin of pergola. Je zit het hele jaar door altijd en overal uit de wind dankzij jouw mobiel terrasscherm. Het is met andere woorden een ideaal duurzaam alternatief voor de terraswarmers.

Wiel.png

MAKKELIJK VERPLAATSBAAR

Het verplaatsen van de verrijdbare glazen windschermen verloopt gegarandeerd veilig en gemakkelijk. Elk wiel heeft een draagkracht tot 200 kg en wordt gedragen door kogellagers.

VEILIGHEIDSGLAS

Het glas van de Paraconstruct® windscreens wordt gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Bij eventuele glasbreuk springt het glas nooit in scherven, zodat niemand zich verwondt.

Vraag naar onze deskundigheid

Je bent welkom met elke vraag over jouw glazen windscherm. Onze experts staan over de hele Benelux voor jou klaar. Waar wacht jij nog op? Vraag naar onze windschermen en maak je tuin, terras of balkon gezelliger! Vraag je vrijblijvende offerte aan.

IMG_3520.JPG
bottom of page